Of je nou 130 km/h rijdt of 30 minuten in de file staat; iedereen die van mobiliteit gebruik maakt kent digitale snelwegreclame. Vaak staan ze op of bij rotondes en zijn ze van verre en uit iedere hoek zichtbaar. Met digitale reclamemasten bereik je doelgroep altijd!

Nog groter én nog opvallender dan digitale billboards zijn digitale reclamemasten nauwelijks aan afmetingen en formaten gebonden. Opvallen lijkt het enige motto. Op de reclamemasten spelen bewegende beelden, zoals animaties en korte commercials een hoofdrol. Door Big Data van de passanten te gebruiken kan digitale snelwegreclame op ieder moment van de dag trefzeker worden ingezet. Ook kan rekening worden gehouden met actuele gegevens, zoals weers- en verkeersinformatie.

Dankzij Programmic Buying kunnen adverteerders alleen op de voor hun meest interessante momenten gebruik van het medium maken. Daardoor wordt het bereik binnen de doelgroep verhoogt en het totaalbudget efficiënter ingezet.

Gerelateerde media

Billboards (digitaal)

Billboards

Tankstation Abri’s

Contact

Wil je meer weten over Digitale Snelwegreclame of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

Waarom Y Media Generation?

Er zijn in Nederland honderden aanbieders van buitenreclame. Allemaal vinden ze hun eigen product uniek en de beste oplossing voor jouw communicatie. Wie door de bomen het bos nog ziet mag zich media-expert noemen.

Bij Y Media Generation vind je zo’n expert; wij bezitten zelf geen Out of Home mediavormen en kunnen je daarom 100% onafhankelijk adviseren. Daarvoor hebben wij de belangrijkste vormen van buitenreclame in beeld gebracht. We beschikken over een media-tool waarmee we je op postcode en/of CBS-gebied adviseren. Hiermee weten we elke doelgroep effectief te bereiken.

We kijken niet alleen naar het aanbod van de exploitanten, maar adviseren uit dat aanbod alleen de allerbeste locaties. Ook nemen wij de media-aankoop voor je uit handen. Daarmee ben je verzekerd van de allerbeste locaties én prijs. Tot slot controleren wij op locatieniveau of de afspraken zijn nagekomen.

Buitenreclame Y Media Generation

Gedegen onafhankelijk advies

Buitenreclame Y Media Generation

Selectie van alleen de beste locaties

Buitenreclame Y Media Generation

Persoonlijke controle op uitvoering