A1 frames vindt je verspreid over de zes grote steden in Nederland. Bij elkaar zijn er 3500 locaties. Maar u kunt er ook voor kiezen om enkele stuks per plaats in te zetten. A1 posters zijn geliefde reclamemiddelen om tegen lage kosten een groot publiek te bereiken. De A1 frames vindt u alleen in de stadscentra waardoor de zekerheid van een groot publieksbereik gegarandeerd is.

Als u wilt dat er in korte tijd over uw product of dienst gesproken wordt, is de inzet van A1 frames een goede keuze. De frames zijn veelal bevestigd aan elektriciteit kastjes en fleuren daarmee de stadse omgeving op. Omdat zij op ooghoogte van langslopende, -fietsende of -rijdende passanten zijn opgesteld komt uw product telkens perfect in beeld.

Met een A1 reclameposter geeft u een snelle, efficiënte en uiterst effectieve boost aan een campagne. Wij helpen u graag op weg om alleen de allerbeste locaties uit het aanbod te selecteren.

Gerelateerde media

A0-Frames

Driehoeksborden

Abri’s

Contact

Wil je meer weten over reclame op A1 formaat of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

Waarom Y Media Generation?

Er zijn in Nederland honderden aanbieders van buitenreclame. Allemaal vinden ze hun eigen product uniek en de beste oplossing voor jouw communicatie. Wie door de bomen het bos nog ziet mag zich media-expert noemen.

Bij Y Media Generation vind je zo’n expert; wij bezitten zelf geen buitenreclame mediavormen en kunnen je daarom 100% onafhankelijk adviseren. Daarvoor hebben wij de belangrijkste vormen van buitenreclame in beeld gebracht. We beschikken over een media-tool waarmee we je op postcode en/of CBS-gebied adviseren. Hiermee weten we elke doelgroep effectief te bereiken.

We kijken niet alleen naar het aanbod van de exploitanten, maar adviseren uit dat aanbod alleen de allerbeste locaties. Ook nemen wij de media-aankoop voor je uit handen. Daarmee ben je verzekerd van de allerbeste locaties én prijs. Tot slot controleren wij op locatieniveau of de afspraken zijn nagekomen.

Buitenreclame Y Media Generation

Gedegen onafhankelijk advies

Buitenreclame Y Media Generation

Selectie van alleen de beste locaties

Buitenreclame Y Media Generation

Persoonlijke controle op uitvoering