Digitale Billboards kunnen met bewegende beelden – zoals animatie en video – worden ingezet. Daardoor zijn ze qua impact tot topprestaties in staat. De digitale schermen zijn geplaatst in stadscentra en langs de allerdrukste doorgaande routes in Nederland. Je kunt er als consument werkelijk niet omheen!

Met digitale billboards bereik je alle doelgroepen. Er is dan ook vrijwel geen verspilling van het reclamebudget. De impact is zo groot dat de boodschap iedereen raakt. Door de digitalisering is het effect nog verder te verfijnen en het budget te beperken. Zo kan op basis van Programmic Buying de reclamecampagne realtime naar wens worden ingezet. Rekening houdend met de passanten en hun specifieke persoonsprofielen is het mogelijk om 24 uur per dag de boodschap gericht op de doelgroepen af te stemmen.

Digitale billboards beschikken over eigenschappen die andere vormen van buitenreclame (nog) niet hebben. Een digitaal Billboard is optimaal zichtbaar, dag en nacht in beeld en per moment op de doelgroep afstembaar. Digitale billboards kunnen landelijk, lokaal en desgewenst al per week worden ingezet.

Gerelateerde media

Billboards

Mupi’s

Reclamemasten (digitaal)

Contact

Wil je meer weten over digitale Billboard reclame of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

Waarom Y Media Generation?

Er zijn in Nederland honderden aanbieders van buitenreclame. Allemaal vinden ze hun eigen product uniek en de beste oplossing voor jouw communicatie. Wie door de bomen het bos nog ziet mag zich media-expert noemen.

Bij Y Media Generation vind je zo’n expert; wij bezitten zelf geen buitenreclame mediavormen en kunnen je daarom 100% onafhankelijk adviseren. Daarvoor hebben wij de belangrijkste vormen van buitenreclame in beeld gebracht. We beschikken over een media-tool waarmee we je op postcode en/of CBS-gebied adviseren. Hiermee weten we elke doelgroep effectief te bereiken.

We kijken niet alleen naar het aanbod van de exploitanten, maar adviseren uit dat aanbod alleen de allerbeste locaties. Ook nemen wij de media-aankoop voor je uit handen. Daarmee ben je verzekerd van de allerbeste locaties én prijs. Tot slot controleren wij op locatieniveau of de afspraken zijn nagekomen.

Buitenreclame Y Media Generation

Gedegen onafhankelijk advies

Buitenreclame Y Media Generation

Selectie van alleen de beste locaties

Buitenreclame Y Media Generation

Persoonlijke controle op uitvoering