Adverteren in universiteiten en hogescholen staat garant voor succes. Studenten zijn een lastig te bereiken doelgroep die zich niet makkelijk laat grijpen. Maar Studi’s bieden uitkomst. Studi’s worden geplaatst op drukbezochte locaties binnen het HBO en Universitair onderwijs. Studi’s zijn voorzien van interactieve tags met NFC en QR-Code, zodat met een smartphone direct achterliggende informatie opgevraagd kan worden. Iedere relevante boodschap vindt zo zijn weg naar deze media-kritische doelgroep.

Met Studi’s is een bereik van 412.000 studenten in Nederland mogelijk. Dat bereik geldt meerdere malen per dag, want de Studi’s worden geplaatst op plekken waar veel traffic de orde van de dag is. De centrale hal, de gangen naar de lokalen, de aula, kantine… De Studi’s zijn overal. In de keuze voor plaatsing kan onderscheid gemaakt worden op gebied van studieniveau (HBO of Universitair), studierichting en/of geografische kenmerken.

Y Media Generation leidt u graag met een pasklaar mediaplan door de kansrijke wereld van de student.

Gerelateerde media

Schoolboards

Abri’s (digitaal)

Toiletreclame

Contact

Wil je meer weten over adverteren in universiteiten & hogescholen of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

Waarom Y Media Generation?

Er zijn in Nederland honderden aanbieders van buitenreclame. Allemaal vinden ze hun eigen product uniek en de beste oplossing voor jouw communicatie. Wie door de bomen het bos nog ziet mag zich media-expert noemen.

Bij Y Media Generation vind je zo’n expert; wij bezitten zelf geen buitenreclame mediavormen en kunnen je daarom 100% onafhankelijk adviseren. Daarvoor hebben wij de belangrijkste vormen van buitenreclame in beeld gebracht. We beschikken over een media-tool waarmee we je op postcode en/of CBS-gebied adviseren. Hiermee weten we elke doelgroep effectief te bereiken.

We kijken niet alleen naar het aanbod van de exploitanten, maar adviseren uit dat aanbod alleen de allerbeste locaties. Ook nemen wij de media-aankoop voor je uit handen. Daarmee ben je verzekerd van de allerbeste locaties én prijs. Tot slot controleren wij op locatieniveau of de afspraken zijn nagekomen.

Buitenreclame Y Media Generation

Gedegen onafhankelijk advies

Buitenreclame Y Media Generation

Selectie van alleen de beste locaties

Buitenreclame Y Media Generation

Persoonlijke controle op uitvoering