Het Metro Abri netwerk in de grote steden van Nederland biedt prachtige kansen om met uw doelgroep in contact te komen. Zij hebben gemiddeld 7 minuten wachttijd om even rustig om zich heen te kijken. Bovendien zijn ze met velen; per dag maken ruim 500.000 reizigers gebruik van het deze vorm van openbaar vervoer. Een Metro Abri op de juiste plaats kan dan wonderen voor uw merk verrichten.

Amsterdam en Rotterdam, de steden die over een Metronetwerk beschikken, bieden beiden vormen van ‘buitenreclame’ aan. Het gaat dan in totaal over een netwerk van 200 Abri-vlakken. De Abri’s zijn dag en nacht verlicht en met een oppervlakte van ca. 2 m2 groot genoeg om in de mensenmassa op te vallen, zeker op de strategisch geselecteerde plaatsen.

Y Media Generation heeft alle locaties voor buitenreclame binnen de Metrostations in kaart gebracht en weet u exact te vertellen waar de mensenmassa’s haastig stromen en waar ze even tijd voor de omgeving hebben. Juist die plekken zijn voor u interessant!

Gerelateerde buitenreclame

NS Schermen (digitaal)

Metro Abri’s (digitaal)

NS Abri’s (digitaal)

Contact

Wil je meer weten over Metro Abri reclame of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

Waarom Y Media Generation?

Er zijn in Nederland honderden aanbieders van buitenreclame. Allemaal vinden ze hun eigen product uniek en de beste oplossing voor jouw communicatie. Wie door de bomen het bos nog ziet mag zich media-expert noemen.

Bij Y Media Generation vind je zo’n expert; wij bezitten zelf geen buitenreclame mediavormen en kunnen je daarom 100% onafhankelijk adviseren. Daarvoor hebben wij de belangrijkste vormen van buitenreclame in beeld gebracht. We beschikken over een media-tool waarmee we je op postcode en/of CBS-gebied adviseren. Hiermee weten we elke doelgroep effectief te bereiken.

We kijken niet alleen naar het aanbod van de exploitanten, maar adviseren uit dat aanbod alleen de allerbeste locaties. Ook nemen wij de media-aankoop voor je uit handen. Daarmee ben je verzekerd van de allerbeste locaties én prijs. Tot slot controleren wij op locatieniveau of de afspraken zijn nagekomen.