Let op: adverteren op NS-stations is vanwege regelgeving tijdelijk niet mogelijk.

Met NS Spreads bereik je jaarlijks 438 miljoen reizigers door heel Nederland. Gemiddeld staan die reizigers 7 minuten in de wacht op meer dan 400 NS-stations. Kostbare wachttijd die gevuld kan worden met relevante informatie. Een NS Spread pakket kan uitstekend dienstdoen om de wachttijd te overbruggen. De reiziger waardeert dat alleen maar, 80% stelt reclame op perrons namelijk op prijs en zijn ontvankelijk voor communicatie!

Openbaar vervoer zit in de lift. Het aantal gebruikers ervan neemt jaarlijks toe. Dat betekent ook dat er een grotere vorm van diversificatie onder de reizigers ontstaat. Deze verschuiving biedt kansen voor adverterend Nederland. Er is feitelijk geen bredere doelgroep denkbaar die bovendien ook nog eens de tijd voor commerciële boodschappen neemt én waardeert.

Het NS Spread pakket omvat analoge en digitale Out of Home media-toepassingen. De digitale versies zijn dynamisch programmeerbaar en kunnen van animatie en/of videobeelden worden voorzien. Over de juiste mix aan mogelijkheden geeft Y Media Generation u graag deskundig advies.

Gerelateerde buitenreclame

NS Abri’s (digitaal)

Metro Abri’s (digitaal)

NS Schermen (digitaal)

Contact

Wil je meer weten over NS Spreads of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

Waarom Y Media Generation?

Er zijn in Nederland honderden aanbieders van buitenreclame. Allemaal vinden ze hun eigen product uniek en de beste oplossing voor jouw communicatie. Wie door de bomen het bos nog ziet mag zich media-expert noemen.

Bij Y Media Generation vind je zo’n expert; wij bezitten zelf geen buitenreclame mediavormen en kunnen je daarom 100% onafhankelijk adviseren. Daarvoor hebben wij de belangrijkste vormen van buitenreclame in beeld gebracht. We beschikken over een media-tool waarmee we je op postcode en/of CBS-gebied adviseren. Hiermee weten we elke doelgroep effectief te bereiken.

We kijken niet alleen naar het aanbod van de exploitanten, maar adviseren uit dat aanbod alleen de allerbeste locaties. Ook nemen wij de media-aankoop voor je uit handen. Daarmee ben je verzekerd van de allerbeste locaties én prijs. Tot slot controleren wij op locatieniveau of de afspraken zijn nagekomen.