Let op: adverteren op NS-stations is vanwege regelgeving tijdelijk niet mogelijk.

Maar liefst 300 grote en drukbezochte NS-stations in Nederland zijn voorzien van analoge en digitale station Abri’s. Daarmee wordt een bereik van 1.2 miljoen reizigers per dag gegenereerd. Abri station reclame is daarmee een uitgelezen medium om ambitieuze reclamedoelstellingen waar te maken. Omdat de gemiddelde wachttijd van de reiziger zo’n zeven minuten bedraagt, heeft hij/zij alle tijd om uw reclame tot zich door te laten dringen.

NS-abri’s zijn van binnenuit verlicht en daardoor dag en nacht actief in beeld. Ook bij de NS-abri’s kunnen interactieve technieken, zoals NFC-tags en/of Beacons toegepast worden. In combinatie met de wachttijd kan op deze manier een dialoog van gemiddeld 7-minuten met de reiziger ontstaan. Een NS-station wordt op deze manier een presentatie- en/of verkoopruimte van uw product.

Goed nieuws is ook dat de digitale station Abri in sterke opmars is. Daardoor behoren beeldanimatie en korte commercials tot de mogelijkheden.

Gerelateerde buitenreclame

NS Abri’s (digitaal)

NS Schermen (digitaal)

NS Spreads

Contact

Wil je meer weten over adverteren via station Abri’s of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

Waarom Y Media Generation?

Er zijn in Nederland honderden aanbieders van buitenreclame. Allemaal vinden ze hun eigen product uniek en de beste oplossing voor jouw communicatie. Wie door de bomen het bos nog ziet mag zich media-expert noemen.

Bij Y Media Generation vind je zo’n expert; wij bezitten zelf geen buitenreclame mediavormen en kunnen je daarom 100% onafhankelijk adviseren. Daarvoor hebben wij de belangrijkste vormen van buitenreclame in beeld gebracht. We beschikken over een media-tool waarmee we je op postcode en/of CBS-gebied adviseren. Hiermee weten we elke doelgroep effectief te bereiken.

We kijken niet alleen naar het aanbod van de exploitanten, maar adviseren uit dat aanbod alleen de allerbeste locaties. Ook nemen wij de media-aankoop voor je uit handen. Daarmee ben je verzekerd van de allerbeste locaties én prijs. Tot slot controleren wij op locatieniveau of de afspraken zijn nagekomen.