Effectieve buitenreclame

Scroll naar beneden en kijk hoe Y Media Generation jouw campagne zo succesvol mogelijk maakt!

Effectieve buitenreclame

Op het gebied van kwalitatieve en effectieve plaatsing van buitenreclame ben je hier op de juiste plek. Y Media Generation zorgt ervoor dat je campagne enkel op de beste locaties vertoont zal worden, daar waar je doelgroep zich bevindt. Bij het selecteren van de juiste media zijn we 100% onafhankelijk omdat we zelf geen eigenaar zijn van de objecten. Hierdoor kunnen we de beste combinatie van het totale buitenreclame media aanbod aanbieden. Daarnaast controleren we of uw campagne daadwerkelijk op de geselecteerde locaties hangt. Zo hoef jij je nergens druk om te maken!

Klik hier voor meer

Media

Hier vind je alle mogelijkheden op het gebied van buitenreclame. Van Digitale Reclamemasten tot Toiletpanelen en van Spectaculars tot Tramreclame!

Klik hier voor meer

 Specificaties

Elk media type heeft zijn eigen vorm en maat. Ze verschillen van klein tot groot, maar altijd met een maximaal resultaat. We hebben deze specificaties netjes verzameld!

Klik hier voor meer

Viewer

Om een reëel beeld te krijgen naar hoe je campagne er in het echt uit komt te zien kun je gebruik maken van onze viewer. Vraag ons wel even om inloggegevens!

effectieve buitenreclameBereikcijfers

Voorafgaand aan de campagne kunnen we je voorzien van een betrouwbare indicatie wat betreft bereik en zichtbaarheid. Dit geeft een reëel beeld van het te verwachten resultaat. Na afloop van de campagne ontvang je een campagnerapport met daarin de daadwerkelijke cijfers. Want meten is weten!

kwalitatieve buitenreclameMediakeuze

De mediakeuze is een belangrijke stap bij de realisatie van een succesvolle campagne. Elk medium heeft namelijk haar plus- en minpunten. Zo bereikt een Billboard voornamelijk automobilisten waar een poster op school uitsluitend op scholieren gericht is. Om tot het optimale resultaat te komen adviseren de we je graag!

Waar

Je bepaalt natuurlijk altijd zelf waar je gaat adverteren, maar zult er zeker goed aan doen ons te laten denken. Variërend van een zeer lokale campagne tot een campagne die in het hele land zichtbaar is. We weten altijd de perfecte match te vinden voor elke lokale, regionale of nationale buitenreclame campagne!

Out of Home mediaA-locaties

Zodra we in kaart hebben gebracht welke objecten zich binnen de gewenste regio bevinden, selecteren we alleen de écht goed zichtbare objecten. Dit resulteert in een aanzienlijk hoger bereik dan wanneer er willekeurig wordt ingezet. Door deze manier van werken haal jij dus het maximale uit je budget!

Out of Home mediaDoelgericht

Met behulp van onze grote geografische database weten de we precies elke doelgroep te vinden. Daardoor kunnen we zeer gericht plaatsen, zelfs op enkele tientallen meters nauwkeurig. Denk bijvoorbeeld aan locaties als supermarkten, bioscopen en scholen. Wij weten elke doelgroep effectief te bereiken!

effectieve digitale buitenreclameDigitalisering

Digitale innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Bestaande analoge reclamedragers worden vervangen door haarscherpe digitale varianten. Maar ook selectief adverteren op basis van tijdstip, weersomstandigheden of actualiteit is niet nieuw meer. Wij zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends.

Wil je weten wat effectieve buitenreclame voor uw onderneming kan betekenen? Bel mij dan direct

John van der Burg  06 51 34 47 79

of mail ons!