Free cookie consent management tool by TermsFeed Skip to main content
Monthly Archives

juli 2024

Aan sommige buitenreclames zit een luchtje

By Nieuws

Of een geluid, een gevoel, een smaak… Als geen ander reclamemedium is Out of Home in staat om je doelgroepen zintuigelijk te prikkelen.

Daardoor wordt de impact met het publiek op ieder moment van de dag vergoot. Wil je koffie verkopen? Neem dan bij voorkeur het ochtendmoment en laat de vers gezette geur door de nabije winkelstraten stromen. Wil je zuurkool met worst aan de man (of vrouw) brengen, kies dan het na-middagmoment. Je hebt daar – zoals McDonald’s dat nu met frietjes doet – zeker geen eigen billboards voor nodig. Een ‘gewone’ Abri van ons volstaat. Of, als je echt groots impact wilt maken; een complete geurtram die door de stad Amsterdam rijdt. Daar waren we bij Y Media Generatie jaren geleden toch echt de aller-allereerste mee.

Meer weten?

Neem, als je extra slagkracht aan een Out of Home campagne wilt toevoegen, contact op met de professionals van Y Media Generatie. Alles is mogelijk om de zintuigen op scherp te stellen!

Y Media Generation – Out of Home professionals.

Contact

Out of Home: Slimmer, Sneller, Scherper met AI

By Nieuws

Artificial Intelligence (AI) speelt een steeds belangrijkere rol bij de strategische opbouw van een succesvol mediaplan. Vooral bij de effectiviteit van Out of Home campagnes. Bij Y Media Generation juichen wij deze ontwikkeling toe.

Als professionals in Out of Home stonden wij 15 jaar geleden al aan de wieg van de digitalisering binnen het vakgebied. In feite is AI niet meer dan een superhandig verlengstuk van ons specialisme. Het vinden van de beste locatie, het realtime afstemmen van het tijdstip waarop de reclame wordt getoond en de integratie met mobiele en digitale kanalen zijn voor ons dan ook niet nieuw. Het zal in de toekomst alleen nóg slimmer, nóg sneller en nóg scherper gaan. Waardoor OoH een nog grotere meerwaarde zal bieden aan het effect van de reclamecampagne

Meer weten?

Artificial Intelligence levert zeer zeker ook extra impact aan jouw Out of Home campagne. Neem eens contact op met de professionals van Y Media Generation. Er is nog zoveel meer mogelijk om de campagne op scherp te zetten!

Y Media Generation – Out of Home professionals.

Contact

Het succes van OOH: locatie, locatie, locatie!

By Nieuws

Het toverwoord van de huizenmakelaar voor een hogere verkoopwaarde van een woning is ‘LOCATIE’. De koper betaalt de meerwaarde voor de mooiste plek.

Ook bij Out of Home speelt de locatie van de uiting een zeer belangrijke rol voor het succes van een campagne. Alleen geldt daarvoor één en dezelfde prijs, ongeacht de locatie. Dat kan anders, dat moet anders, vinden we bij Y Media Generation. Daarom maken wij voor iedere opdracht een onafhankelijk mediaplan om het campagnedoel met de juiste inkoop af te stemmen op het gewenste bereik. We filteren de locaties en tunen – bij digitale mogelijkheden – het tijdstip van vertoning tot op het uur nauwkeurig af. Op die manier wordt de investering volledig op het doel afgestemd en krijgt de adverteerder meer waarde voor zijn geld.

Meer weten?

Locatie is één van de belangrijkste criteria voor een succesvolle implementatie van een OOH mediacampagne. Wij scheiden het goede van het minder goede en gaan alleen voor de best presterende locaties.

Y Media Generation – Out of Home professionals.

Contact