Toiletreclame is een medium waar iedereen wel een mee in aanraking is gekomen. Want van tijd tot tijd moeten we allemaal naar het toilet. Een moment waarop je even helemaal op jezelf aangewezen bent. Op meer dan 1200 horeca- en cinemalocaties in Nederland staan ruim 10.000 reclamepanelen mety A3 posters opgesteld om bezoekers tijdens dit toiletmoment face-to-face te informeren. Uw reclameboodschap krijgt op zo’n moment gegarandeerd de meest maximale aandacht. Veel langer én persoonlijker dan andere vormen van (buiten)reclame. Dat betekent dat er ook meer over het product vertelt kan worden.

De toiletpanelen zijn verspreid over 60 steden door het hele land. Een nationale verdeling van het mediabudget is dus goed mogelijk. Maar ook op lokale of regionale schaal kan toiletreclame worden ingezet. Daarbij weet u 100% zeker dat uw reclame door mannen of vrouwen gezien wordt. De panelen kunnen worden voorzien van een NFC-chip (een tag) waardoor individuele interactie mogelijk wordt.

Er is veel kennis over toiletbezoek aanwezig. En er is veel ervaring opgedaan. Hoe creatiever de campagne, hoe groter het succes. Y Media Generation laat u graag voorbeelden zien.

Gerelateerde buitenreclame

Toiletreclame (digitaal)

Horeca Schermen (digitaal)

Studi’s

Contact

Wil je meer weten over Toiletreclame of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050