Met digitale lichtmastreclame ben je op hoog niveau zichtbaar in stadscentra en langs drukke invalswegen naar de winkelgebieden. De hoogwaardige digitale schermen bevinden zich op minimaal 3,5m hoogte waardoor ze altijd goed zichtbaar zijn. Met het uitgebreide aantal locaties leent het medium zich perfect om een laatste verkoopimpuls te geven en klanten aan te zetten tot een bezoek aan uw winkel of vestiging.

De digitale displays maken het mogelijk om gebruik te maken van bewegende beelden en animaties. Hiervan is bekend dat ze veel meer de aandacht van het publiek trekken dan analoge borden. Een digitaal reclamebord op een lantaarnpaal is daarom uitermate geschikt voor actiecommunicatie. De advertenties hebben een duur van 6 seconden en komen eens per halve of hele minuut voorbij.

Dankzij de digitale technologie is het bovendien mogelijk om een advertentie af te stemmen op specifieke momenten waardoor de relevantie aanzienlijk wordt verhoogt. Op deze manier kan perfect worden ingespeeld op de wensen van uw doelgroep.

Gerelateerde buitenreclame

Abri’s (digitaal)

Mobiele Abri’s (digitaal)

Horeca Schermen (digitaal)

Contact

Wil je meer weten over digitale lichtmastreclame of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050