Hoe kun je effectief adverteren op school en hoe bereik je de jongere doelgroep tot 19 jaar? Dat is de vraag waar veel adverteerders tegenwoordig mee worstelen, en niet onterecht. Het zijn namelijk dè nieuwe en toekomstige leiders van onze maatschappij.

Een ‘coole’ manier van adverteren

De Tenq waterkoelers zijn daarom een welkome aanvulling op de al bestaande media. De waterkoelers, die op top plaatsen in scholen verspreid zijn, lenen zich uitstekend om op mee te adverteren op school. Ze zijn voorzien van hypermoderne digitale beeldschermen waarop redactionele content afgewisseld wordt met commercials.

De lengte van de spot is 10 seconden per 1 minuut loop, er kan voor zowel bewegend als statisch beeld worden gekozen. De campagneperiode is flexibel en door de digitale mogelijkheden kun je perfect inspelen op actualiteiten. Ook de duur, tijd en locatie van je campagne bepaal je zelf!

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.