Meer OOH-exposure voor hetzelfde geld.

Vooropgesteld: slechte Out of Home locaties bestaan niet. De kwaliteit is al erg hoog in ons druk bevolkte Nederland. Een doodlopende steeg behoort dan ook niet tot de reguliere mogelijkheden. Maar tussen gewoon goed en bijzonder goed zit wel degelijk een wereld van verschil. Dat verschil hebben wij van alle exploitanten nauwkeurig weten te traceren en helder in beeld gebracht. Onze OOH media-adviezen gaan dan ook altijd uit van de allerbeste beschikbare locaties voor elk budget. Dat scheelt enorm (en aantoonbaar!) in bereik. Ons media-locatie model laat dat digitaal zien. met de bewuste ´druk op de knop´ ziet de adverteerder dat ook. Dan is de keuze snel gemaakt. Het doel is toch om voor de beste prijs optimaal gezien te worden?
Als je – voor hetzelfde geld – de zichtbaarheid van een OOH campagne wilt vergroten, neem dan contact op met de professionals van Y Media Generation. Alles is mogelijk om jouw campagne onder de aandacht te brengen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de ontwikkelingen in de buitenreclame of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact met ons op!