Met digitale sportschool schermen bereik je de jonge en sportieve consument terwijl ze an het sporten zijn. De 1290 digitale schermen bevinden zich in de sportscholen van Basic Fit en zijn verspreid over ruim 215 clubs. Op alle schermen is het mogelijk om full-motion content te tonen.

Het interessante van adverteren in sportscholen is dat ongeveer 60% van de bezoekers tussen de 17 en 35 jaar oud is. Dat maakt de schermen een ideaal communicatiemiddel om Millenials en Generation Z te bereiken. Want de kans dat de uiting daadwerkelijk gezien wordt is -niet alleen vanwege de high-traffic locaties- erg groot. Bij binnenkomst hangt altijd één scherm en verdeeld door de club hangen ook nog eens 5 schermen.

Adverteren op sportscholen kan zeer selectief op basis van een schat aan data, zo weten we o.a. op basis van de toegangscontrole hoeveel mensen er op een specifiek moment in een bepaalde Basic Fit vestiging aanwezig zijn.

Gerelateerde buitenreclame

Horeca Schermen (digitaal)

Studi’s

Toiletreclame

Contact

Wil je meer weten wat betreft adverteren in de sportschool of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050