Bouwhek reclame wordt steeds vaker als communicatiemiddel ingezet. Bijna overal waar je kijkt wordt namelijk gebouwd. En al die bouwprojecten worden keurig met hekken afgeschermd. Nieuwsgierig als mensen zijn volgen zij de vorderingen van de bouw op de voet en met de dag. Een hek rond een bouwproject is dan ook een ideale plaats om reclames op te plaatsen.

Bouwhek reclame- of decoratiedoeken zijn niet alleen erg opvallend, zij verfraaien tevens de omgeving waarin ze geplaatst worden. Hoe dynamisch zo’n plek ook is, rommelig wordt het er vaak wel. Bouwhekdoeken lossen dat probleem fraai op en dragen bij aan de dynamiek van de omgeving.

De doeken zijn fors van formaat en volledig in kleur te bedrukken. Ze worden rotsvast in een frame gemonteerd en met betonnen voeten verankerd. Het doek zelf is geperforeerd met ontelbare gaatjes zodat het doek wind doorlatend wordt en zelfs een tropische storm kan weerstaan. Bij Y Media Generation vertellen we u graag alles over deze vorm van buitenreclame en begeleiden u 100% door het productie- en plaatsingsproces.

Gerelateerde buitenreclame

Driehoeksborden

Mupi’s

Reclamezuilen

Contact

Wil je meer weten over bouwhekbanners of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050