Mupi reclame staat overal waar mensen lopen. Je vindt ze bij stations, stads- en winkelcentra, bioscopen, musea… kortom op alle plekken waar mensen samenkomen. Met een Mupi’s bereikt u zowel het winkelende als het uitgaande publiek trefzeker. Van Den Helder tot Maastricht. Van Scheveningen tot Emmen. Met een Mupi campagne ziet kortgezegd heel Nederland uw campagne, maar een lokale actie in een bepaalde winkelstraat is net zo goed mogelijk!

Mupi’s (ook wel Europanels genoemd) zijn dag en nacht verlicht, zodat uw reclameboodschap 24/7 actief is. Het bereik betreft letterlijk een miljoenenpubliek in alle maatschappelijke klassen. Het forse posterformaat van bijna 2 m2 is groot genoeg om een boodschap met inhoud te communiceren. Een Mupi campagne kan al vanaf een periode van één week worden ingezet. Door het enorme aanbod aan Mupi-plaatsen en Mupi-mogelijkheden zien veel adverteerders door de bomen het Mupi-bos niet meer. Y Media Generation is er om overzicht in de hoeveelheid aan keuzes te creëren. Bijvoorbeeld door adverteerders alleen op de meest effectieve plaatsingsmogelijkheden te attenderen.

Campagnemogelijkheden

Minimale campagneduur: 1 week
Aanvang campagne op dinsdag
Nationaal, regionaal en lokaal inzetbaar
Targeting op basis van doelgroep en/of POI
Selectieve campagnes mogelijk

Contact

Wil je meer weten over Mupi reclame of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

    Gerelateerde buitenreclame

    Abri’s (digitaal)

    Abri’s

    Billboards