Een billboard is verreweg de beste manier om uw reclame-uiting groot, duidelijk en overheersend te laten zien. Billboards zijn dan ook zeer geschikt om indrukwekkend voor de dag te komen.

Naast de gedrukte verschijningsvormen komen digitale billboards steeds meer in beeld. Een digitaal billboard heeft dan ook zo zijn voordelen. Maar dat betekent niet dat analoge billboard reclame een gepasseerd station is. Sterker nog, daar waar digitale billboards sterk in opkomst zijn, is het overgrote deel van het aanbod nog steeds analoog. Daarom zijn analoge billboards ook nu nog een zeer effectief medium.

Billboards zijn veelzijdig inzetbaar. Langs in- en uitvalswegen, in stadscentra, maar ook langs doorgaande routes en andere drukke locaties. Ze zijn daardoor niet alleen zichtbaar voor automobilisten maar ook voor voetgangers en andere weggebruikers. Een Billboard campagne kan zowel doelgroepgericht als selectief op nationaal, regionaal en lokaal niveau ingezet worden.

Gerelateerde media

Billboards (digitaal)

Reclamemasten (digitaal)

Mupi’s

Contact

Wil je meer weten over Billboard reclame of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

Waarom Y Media Generation?

Er zijn in Nederland honderden aanbieders van buitenreclame. Allemaal vinden ze hun eigen product uniek en de beste oplossing voor jouw communicatie. Wie door de bomen het bos nog ziet mag zich media-expert noemen.

Bij Y Media Generation vind je zo’n expert; wij bezitten zelf geen buitenreclame mediavormen en kunnen je daarom 100% onafhankelijk adviseren. Daarvoor hebben wij de belangrijkste vormen van buitenreclame in beeld gebracht. We beschikken over een media-tool waarmee we je op postcode en/of CBS-gebied adviseren. Hiermee weten we elke doelgroep effectief te bereiken.

We kijken niet alleen naar het aanbod van de exploitanten, maar adviseren uit dat aanbod alleen de allerbeste locaties. Ook nemen wij de media-aankoop voor je uit handen. Daarmee ben je verzekerd van de allerbeste locaties én prijs. Tot slot controleren wij op locatieniveau of de afspraken zijn nagekomen.

Buitenreclame Y Media Generation

Gedegen onafhankelijk advies

Buitenreclame Y Media Generation

Selectie van alleen de beste locaties

Buitenreclame Y Media Generation

Persoonlijke controle op uitvoering