Reclamemasten

Onderweg in beeld

 

Reclamemasten

Onderweg in beeld

Het bereik van (digitale) snelwegreclame is magisch. Dagelijks worden 13 miljoen contacten via de reclamemasten gelegd. Met snelwegreclame bereikt u automobilisten gegarandeerd. Bovendien is de gemiddelde bestuurder beter opgeleid en heeft een hoger inkomen. Een ideale mix om producten aan de man te brengen.

De contactkans van snelwegreclame is bijzonder hoog. De automobilist ziet de reclamemast al van verre aankomen en heeft daardoor tijd genoeg om de boodschap tot zich door te laten dringen. En als dat vandaag niet gebeurt, dan gebeurt dat zeker morgen, want de gemiddelde automobilist rijdt meerdere malen per week hetzelfde traject.

Reclamemasten zijn er in vele uitvoeringen, analoog en digitaal. De digitale vormen (en dat zijn er steeds meer) kunnen dynamisch geprogrammeerd worden en op actuele omstandigheden worden afgestemd. Denk aan het weer, de tijdsmomenten op de dag, de actualiteit van het moment… We weten daarbij precies wanneer uw doelgroep achter het stuur zit en zorgt ervoor dat u alleen op die momenten bij hen in beeld bent!

Campagnemogelijkheden

Zowel analoog als digitaal inzetbaar
Minimale campagneduur: 1 week
Startdag campagne in overleg
Nationaal, regionaal en lokaal inzetbaar
Selectieve campagnes mogelijk

Contact

Wil je meer weten over (digitale) snelwegreclame of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

    Gerelateerde buitenreclame

    Abri’s (digitaal)

    Tankstation Abri’s

    Billboards