Mobiele Billboards

Zowel digitaal als analoog overal inzetbaar!

 

Mobiele Billboards

Zowel digitaal als analoog overal inzetbaar!

Een Billboard – hoe groot en zwaar die ook is – hoeft niet eeuwig en altijd op dezelfde plaats te blijven staan. Mobiele Billboards bieden een pasklare oplossing om grote Billboards tijdelijk te plaatsen op locaties waar mensenmassa’s samenkomen of langs drukke verkeersaders. Op die manier kan iedere adverteerder midden tussen de doelgroepen zijn verhaal op moment suprême verkondigen.

De ‘Trotters’ worden in een mum van tijd geplaatst (en weer spoorloos verwijderd). Vrijwel iedere ondergrond is daarvoor geschikt. De massief betonnen voet draagt de stevige frames met dubbelzijdige doeken tot ca. 8 vierkante meter. Deze reclamedragers kunnen zowel digitaal als analoog ingezet worden, waardoor het bereik 24/7 is. De attentiewaarde van de (digitale) Mobiele Billboards is enorm hoog. Dat komt uiteraard door de tijdelijke, vaak kortstondige aanwezigheid.

Y Media Generation adviseert u graag over de inzet van mobiele buitenreclame om maximaal effect uit elk tijdsmoment te halen. Verplaatsbare Billboards zijn daar goede voorbeelden van.

Gerelateerde buitenreclame

Mobiele Abri’s (digitaal)

Billboards

Abri’s (digitaal)

Contact

Wil je meer weten over het inzetten van Mobiele Billboards of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050