Wilt u met buitenreclame niet aan een vaste plek of plaats gebonden zijn? Dan is busreclame een goed alternatief. Bussen komen letterlijk overal. Er is geen plek in Nederland die niet met openbaar vervoer te bereiken is. Overal waar een bus komt wordt uw reclame-uiting gezien. Vrijwel alle vervoersmaatschappijen doen daaraan mee. Het bereik is dan ook enorm.

Op gebied van busreclame is veel, zo niet alles mogelijk. Zowel binnen als buiten de bus. Van een eenvoudige sticker tot een compleet van onder tot boven beplakt exemplaar. En reken er dan maar op dat dit opvalt. Ook combinaties zijn natuurlijk mogelijk. Denk eens A3 posters of digitale beeldschermen ín de bus gecombineerd met een impactvolle stikkering aan de buitenklant. Of nog completer: adverteer gelijk met Abri’s op de halteplaatsen. Gegarandeerd dat er dan over uw merk gesproken wordt!

Busreclame kan lokaal, regionaal en nationaal ingezet worden. Op die manier adverteert u naar wens op het platteland, in de grote steden of beiden. Een nationaal bereik behoort daarmee tot de mogelijkheden.

Gerelateerde media

Billboards (digitaal)

Tramreclame

Reclamezuilen

Contact

Wil je meer weten over Busreclame of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

Waarom Y Media Generation?

Er zijn in Nederland honderden aanbieders van buitenreclame. Allemaal vinden ze hun eigen product uniek en de beste oplossing voor jouw communicatie. Wie door de bomen het bos nog ziet mag zich media-expert noemen.

Bij Y Media Generation vind je zo’n expert; wij bezitten zelf geen buitenreclame mediavormen en kunnen je daarom 100% onafhankelijk adviseren. Daarvoor hebben wij de belangrijkste vormen van buitenreclame in beeld gebracht. We beschikken over een media-tool waarmee we je op postcode en/of CBS-gebied adviseren. Hiermee weten we elke doelgroep effectief te bereiken.

We kijken niet alleen naar het aanbod van de exploitanten, maar adviseren uit dat aanbod alleen de allerbeste locaties. Ook nemen wij de media-aankoop voor je uit handen. Daarmee ben je verzekerd van de allerbeste locaties én prijs. Tot slot controleren wij op locatieniveau of de afspraken zijn nagekomen.

Buitenreclame Y Media Generation

Gedegen onafhankelijk advies

Buitenreclame Y Media Generation

Selectie van alleen de beste locaties

Buitenreclame Y Media Generation

Persoonlijke controle op uitvoering