Het winkelcentrum is onbetwist de plaats waar consumentenbestedingen buitenshuis plaatsvinden. Hier komt de klant maar met een doel; kijken en kopen. Logisch dat buitenreclame exploitanten er alles aan doen om hun mediavormen in winkelcentra te etaleren. Zo ook met de omvangrijke digitale schermen die in de meeste grote winkelcentra adverteerders letterlijk de ruimte bieden hun producten aan te prijzen. Dat kan in stills, in animatie en zelfs in korte commercials.

Omdat winkelcentra van architectuur verschillen is er geen standaardmaat in de schermen te vinden. Eén ding hebben ze echter gemeen; ze zijn stuk voor stuk megagroot en benutten het maximale van de beschikbare ruimte.

Reclameboodschappen worden in een loop van 10 seconden vertoont en zijn één keer per drie minuten zichtbaar. Lang genoeg om een goede productpresentatie te geven en kort genoeg om gedurende het winkelen meerdere malen bij de consument in beeld te zijn. Ook deze Megaschermen zij digitaal programmeerbaar, zodat de reclames alleen op momenten worden vertoond dat uw doelgroep in beeld is.

Gerelateerde buitenreclame

Winkelcentra Abri’s (digitaal)

Winkelcentra Abri’s

Horeca Schermen (digitaal)

Contact

Wil je meer weten over adverteren in winkelcentra of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

Waarom Y Media Generation?

Er zijn in Nederland honderden aanbieders van buitenreclame. Allemaal vinden ze hun eigen product uniek en de beste oplossing voor jouw communicatie. Wie door de bomen het bos nog ziet mag zich media-expert noemen.

Bij Y Media Generation vind je zo’n expert; wij bezitten zelf geen buitenreclame mediavormen en kunnen je daarom 100% onafhankelijk adviseren. Daarvoor hebben wij de belangrijkste vormen van buitenreclame in beeld gebracht. We beschikken over een media-tool waarmee we je op postcode en/of CBS-gebied adviseren. Hiermee weten we elke doelgroep effectief te bereiken.

We kijken niet alleen naar het aanbod van de exploitanten, maar adviseren uit dat aanbod alleen de allerbeste locaties. Ook nemen wij de media-aankoop voor je uit handen. Daarmee ben je verzekerd van de allerbeste locaties én prijs. Tot slot controleren wij op locatieniveau of de afspraken zijn nagekomen.

Buitenreclame Y Media Generation

Gedegen onafhankelijk advies

Buitenreclame Y Media Generation

Selectie van alleen de beste locaties

Buitenreclame Y Media Generation

Persoonlijke controle op uitvoering