In sommige situaties is Out of Home eigenlijk Point of Sale. Een goed voorbeeld hiervan is winkelcentrum reclame, daar waar de uiteindelijke besteding van de consument plaatsvindt. De 125 grootse winkelcentra van Nederland bieden de mogelijkheid om op ruim 1000 digitale Abri-schermen Full Motion reclames te presenteren. Omdat de schermen programmeerbaar zijn is het aanpassen van de reclameboodschap aan tijd en omstandigheden een fluitje van een cent. Zo adverteert u alleen op momenten dat de reclame relevant is voor de aanwezige consumenten.

De digitale Abri’s kunnen naast HD-Stills ook animaties en korte commercials vertonen. Daardoor wordt de impact vergroot en de kwaliteitsbeleving van uw A-merk gewaarborgd. Digitale Abri’s staan op plaatsen waar mensen winkelen. Letterlijk in de directe omgeving van de aankoopbeslissing. Digitale Abri’s worden gezien als de laatste schakel van de ‘Last Mile’, de weg die de consument richting aankoop aflegt. Met een Digitale Abri reclame in een winkelcentrum stuurt u regelrecht het aankoopproces.

Gerelateerde buitenreclame

Winkelcentrum Schermen (digitaal)

Horeca Schermen (digitaal)

Toiletreclame

Contact

Wil je meer weten over adverteren in winkelcentra of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

Waarom Y Media Generation?

Er zijn in Nederland honderden aanbieders van buitenreclame. Allemaal vinden ze hun eigen product uniek en de beste oplossing voor jouw communicatie. Wie door de bomen het bos nog ziet mag zich media-expert noemen.

Bij Y Media Generation vind je zo’n expert; wij bezitten zelf geen buitenreclame mediavormen en kunnen je daarom 100% onafhankelijk adviseren. Daarvoor hebben wij de belangrijkste vormen van buitenreclame in beeld gebracht. We beschikken over een media-tool waarmee we je op postcode en/of CBS-gebied adviseren. Hiermee weten we elke doelgroep effectief te bereiken.

We kijken niet alleen naar het aanbod van de exploitanten, maar adviseren uit dat aanbod alleen de allerbeste locaties. Ook nemen wij de media-aankoop voor je uit handen. Daarmee ben je verzekerd van de allerbeste locaties én prijs. Tot slot controleren wij op locatieniveau of de afspraken zijn nagekomen.

Buitenreclame Y Media Generation

Gedegen onafhankelijk advies

Buitenreclame Y Media Generation

Selectie van alleen de beste locaties

Buitenreclame Y Media Generation

Persoonlijke controle op uitvoering