Digital Out of Home Stadhouderskade

Het allereerste digitale full HD portrait display van Nederland is een feit. Met zijn indrukwekkende formaat en toplocatie nabij het Leidseplein in Amsterdam is ‘de Avenue’ een heuse blikvanger. Het object is zowel voor voetgangers, fietsers als automobilisten uitstekend zichtbaar en ziet er ook nog eens fantastisch uit!

Realtime communicatie

Het rechtopstaande object heeft een dubbelzijdig LED display van de allerbeste beeldkwaliteit. Alhoewel De Avenue een stuk groter is, heeft het wel dezelfde beeldverhouding als een Digitale Mupi. Zo is het dus makkelijk een campagne op te schalen naar dit imposante formaat.

De komst van ‘de Avenue’ op deze strategische locatie aan de Stadhouderskade biedt adverteerders Realtime communicatie op groot formaat. Zo kunnen inwoners van Amsterdam worden bereikt met actuele en relevante informatie. Maar kan ook een campagne ieder moment naar smaak worden aangepast. Vooralsnog gaat het om slechts 1 object, maar ook in Den Haag zal de Avenue in de loop van dit jaar zijn intrede doen.

We helpen je graag!

De Avenue staat inmiddels live op onze website. Wil je toch meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.