Winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht is nog een digitaal advertentiescherm rijker. Het gaat om een grootformaat vierzijdig digitaal ledscherm met een fraai 360 graden design. Hierdoor is het advertentiemiddel niet alleen erg impactvol, maar ook vanuit alle hoeken goed zichtbaar.

Imposant

Met een formaat van zo’n zestig vierkante meter is het een imposante verschijning binnen het shopping center. Het scherm komt vanuit het plafond naar beneden en is vanuit beide verdiepingen nadrukkelijk aanwezig. Het vierzijdige scherm is geschikt voor zowel multi-product als multi-feature advertising. Het is namelijk mogelijk om op iedere zijde een ander product of dienst, model of variatie weer te geven. De uitingen worden op alle displays vertoond en bevatten aan boven- en onderkant 360 graden bewegende elementen die voor een indrukwekkend 3D effect zorgen.

Ruim aanbod

Naast The Emerald zijn er in winkelcentrum Hoog Catharijne nog tal van andere manieren om (digitaal) te adverteren. Desgewenst helpen we je graag deze mogelijkheden verder te verkennen.