Binnenkort wordt in Delft een geheel nieuwe manier van adverteren uitgerold. Twee LED-lichtbakken van 47 inch zullen in beide richtingen van de Prinses Beatrixlaan (kruising Westlandseweg) worden bevestigd aan een lantaarnpalen. Daarmee is Delft weer een vorm van buitenreclame rijker!

Digitaal adverteren

Per lichtbak krijgen 6 adverteerders de mogelijkheid hun uiting te tonen. Deze uiting wordt 6 seconden lang getoond en dat maar liefst 80 keer per uur. De uitingen van de verschillende adverteerders zullen rouleren met elkaar, gemeentelijke informatie en eventueel met een Amberalert o.i.d. Vooralsnog zijn deze digitale lichtbakken alleen te vinden in Delft, stap voor stap zullen deze de traditionele lichtbakken gaan vervangen.

Adverteerders kunnen zich inschrijven voor een periode van 3 jaar. De keuze voor welk lichtbak is vrij en er zijn geen éénmalige kosten. De uiting kan in samenspraak geheel worden opgemaakt in de gewenste stijl. Daarnaast is het mogelijk de uiting -tegen betaling- na plaatsing te allen tijde te wijzigen.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.