Digitaal adverteren metro Amsterdam

Met de komst van de nieuwe Noord/Zuidlijn zijn er in Amsterdam niet alleen qua openbaar vervoer grote stappen voorwaarts gemaakt. De stations van de ondergrondse metrolijn worden momenteel in rap tempo voorzien van 90 gigantische haarscherpe digitale schermen waarop geadverteerd kan worden.

Indrukwekkend formaat

Waar de bouw van de metrolijn erg veel tijd in beslag nam, schieten de digitale schermen de grond uit. Zo worden er wekelijks zo’n 8 á 10 nieuwe schermen geïnstalleerd, totdat in 2019 het gehele metronetwerk van Amsterdam –bestaand uit in totaal 280 digitale schermen- gereed is.

Dat dit niet onopgemerkt blijft is vanzelfsprekend, de 86” schermen zijn namelijk niet alleen imponerend qua formaat. Ook de haarscherpe beeldkwaliteit maakt ze een ware eye-catcher. Zie onderstaande foto ter illustratie.

Ook Rotterdam vernieuwd

Naast Amsterdam, heeft ook het metronetwerk in Rotterdam de afgelopen 2 maanden een flinke face-lift gehad met schermen van 75-inch ten opzichte van standaard de 55-inch.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie over adverteren op de metrostations van de nieuwe Noord/Zuidlijn of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar 06 51 34 47 79.