Verplaatsbare abri's

Sinds kort is het mogelijk zelf te bepalen waar je advertentie te zien is. Met Mobiele Abri’s zit je dus niet gebonden aan vaste locaties en kun je actief opzoek naar je doelgroep. De Mobiele Abri is een milieuvriendelijk en opvallend één-persoons karretje dat gegarandeerd een hoop aandacht trekt waar die verschijnt!

Overal inzetbaar

Door het unieke uiterlijk en het grote scherm achterop is het een echte opvaller! Daarnaast zijn de wagentjes op vele manieren inzetbaar. Door zijn kleine formaat, wendbaarheid en elektrische motor is hij geschikt voor zowel in- als outdoor. Zo zijn de mobiele reclamedragers uitermate geschikt voor winkelgebieden, evenementen, product introducties, festivals, beurzen en gala’s.

Het medium is op alle locaties, waaronder stadscentra, inzetbaar. Op het scherm kunnen zowel afbeeldingen, animaties en video’s worden afgespeeld.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie over het inzetten van Mobiele Abri’s, of vrijblijvend advies? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar 06 51 34 47 79.