Eindhoven is sinds kort een digitaal scherm rijker; ‘The Tower’. Het ca. 300m² tellende scherm bedekt een grote deel van de voorzijde van de ‘Groene Toren’ en mag dan ook zeker gezien worden als een aanwinst voor het buitenreclame landschap in Eindhoven. ‘The Tower’ moet de doorstroom van Centraal Station tot stad bevorderen en helpen het stadsgevoel te vergroten. Vanwege de strategische positie recht tegenover het Centraal Station, is het een zeer effectief medium met een hoge attentiewaarde.

Een 112m² full-motion scherm is verrijkt met 173m² aan opvallende LED-verlichting dat zowel aan de boven- als onderkant iedere campagne kan ondersteunen met toepasselijke lichteffecten. In het voormalig kantoorgebouw is men momenteel druk bezig met het realiseren van appartementen en een luxe NH Collection Hotel. Dit zal de uitstraling in zijn geheel zeker ten goede komen.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.