Digitaal netwerk Citybeacons Eindhoven

Sinds kort is het mogelijk om te adverteren op 32 nieuwe digitale schermen in Eindhoven. De schermen bevinden zich op de 4 meter hoge CityBeacons die in de binnenstad van Eindhoven staan. Op het bovenste deel van de CityBeacon bevindt zich aan beide kanten een high brightness 55-inch LCD-scherm. Door deze nieuwe schermen is het dus nu ook mogelijk om digitaal te adverteren in het centrum van Eindhoven.

Primeur

Eindhoven had in 2017 de primeur van een revolutionair, multifunctioneel en interactief informatiesysteem. De CityBeacons vervingen de oude (reclame)informatie vitrines. Naast het dubbelzijdige LCD-scherm aan de bovenkant van de CityBeacon bevat de zuil namelijk op ooghoogte een touchscreen waarmee je toegang hebt tot interactieve content. Op dit moment staan er 16 CityBeacons in Eindhoven met aan beide kanten een digitaal scherm. De bedoeling is om het aantal uit te breiden naar 20 stuks.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie over de nieuwe digitale schermen in Eindhoven of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar 06 51 34 47 79.

Bron: Clear Channel