De Out of Home markt blijft maar groeien en daarmee ook de toepassingen. Op digitaal vlak volgen de innovaties elkaar in snel tempo. Maar ook nieuwe vormen van traditionele media dienen zich nog steeds aan. Sinds kort is het naast Hekwerkbanners ook mogelijk om een gigantische raamsticker in te zetten: The Giant!

The Giant

Op de drukbezochte Arena Boulevard in Amsterdam is het vanaf juni 2018 mogelijk om op groot formaat stickers te adverteren. Rondom deze locatie worden veel evenementen georganiseerd, Daarnaast trekken het AFAS Live, Ziggodome, Amsterdam Arena en Pathé Arena natuurlijk veel bezoekers. Kortom, een uitstekende locatie!

Door het grote formaat van de stickers is het bijna onmogelijk om de uiting te missen. Adverteren kan namelijk op 89m2, maar zelfs een groter formaat is mogelijk. Zichtbaar zijn op de Arena Boulevard kan op twee zijden, namelijk aan de zijde van Station Bijlmer & aan de zijde van het AFAS Live.

Hekwerkbanners

Sinds een aantal weken bieden we hekwerkbanners aan, dit gebeurt vooralsnog alleen in Amsterdam en Den Haag. De hoogwaardige banners zitten bevestigd aan hekwerken en trekken al snel de aandacht. Daarnaast verfraaien ze ook (tijdelijk) de stad. Een win-win situatie dus!

De banners worden enkel ingezet op beste locaties met veel verkeer, ze zijn vooral interessant voor kunst en cultuur gerelateerde campagnes. Het adverteren op deze banners kan op 2 formaten: 337 x 174cm & 207 x 174cm. De doeken worden standaard 4 weken uitgehangen.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.