Sinds kort is het metropole-netwerk uitgebreid. Het huidige netwerk bestond uit 21 locaties (Amsterdam 16, Rotterdam 4 en Utrecht 1). Daarmee waren deze 84 inch schermen al goed zichtbaar in het stadscentra van deze steden.

Vanaf week 49 wordt het metropole-netwerk uitbereid met 50 vakken. Ook zijn er nu dubbelzijdige objecten in te zetten. Het gebruik van premium schermen zorgt voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit. Campagnes zijn hierdoor duidelijk zichtbaar, ongeacht de weersomstandigheden. Omdat alles digitaal is kunnen uitingen gemakkelijk aangepast worden. Dit is een voordeel wanneer er met meerdere visuals gewerkt wordt. Zo kan er in de ochtend een andere uiting vertoont worden dan in de avond of middag.

Door beweging toe te voegen aan campagnes wordt óók de attentiewaarde hoger. Dit in combinatie met de drukke locaties waar de objecten te vinden zijn zorgt voor een hoog bereik.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.