Buitenreclame is Booming Hot, het medium wordt met de dag populairder en vindt steeds vaker een welverdiende plaats in de totale mediamix. Bereik en dekking van Out of Home nemen met de dag toe, mede door het toegenomen aantal exposures. Goede plaatsen worden echter schaars en voor de mindere betaalt u vaak precies hetzelfde. Daarom; laat ons de juiste plek voor uw OOH campagne aanwijzen om het rendement nog meer te verhogen.

Alleen de beste locaties

Het vinden van de juiste plaats om een OOH campagne goed tot zijn recht te laten komen is al decennia lang een belangrijk onderdeel van ons bestaande servicepakket. Veel locaties zijn via desk research en digitale zoekmogelijkheden te beoordelen, maar een heleboel ook niet. Bij Y Media Generation gaat het altijd om het totale en meest actuele pallet. Daarom hebben wij Nederland digitaal in kaart gebracht en de meeste locaties als recente foto impressie voorhanden. Op die manier weet de adverteerder of zijn/haar media-adviseur waar het OOH-budget aan wordt uitgegeven.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.