Met een bereik van wekelijks 235.000 tramreizigers zijn de 8 nieuwe digitale schermen een welkome aanvulling in ‘de stad achter de duinen’. Centraal gelegen in Den Haag, liggen de drukbezochte winkelstraat het Spui en het populaire horecaplein de Grote Markt. De twee locaties worden verbonden door de drukste winkelstraat van Den Haag, die jaarlijks bijna 8 miljoen shoppers trekt.

Optimale zichtbaarheid

In de tramtunnel onder het Spui en de Grote Markt hangen nu in totaal maar liefst 8 digitale schermen. Beide stations zijn aangekleed met 4 schermen. De schermen zijn zo geplaatst dat wachtende reizigers altijd met hun gezicht naar het scherm toe staan. De relatief lange verblijftijd, de aanwezigheid van meerdere schermen per perron en de uitstekende zichtlijnen maken beide tramstations geschikte locaties om effectief met je doelgroep te communiceren.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.