De grote mediawinnaar in de EK-voetbal competitie is ook deze keer Out of Home. Met name de digitale mogelijkheden scheppen onbeperkte creatieve kansen om actueel met aanbiedingen op de competitie in te spelen. (Digital) Out of Home is met name interessant voor aanbieders van producten die het voetbalspektakel in de huiskamers brengen. Zoals nóg grotere, nóg betere en nóg voordeliger geprijsde tv’s. Tel daarbij de financiële speelruimte die bij de consument door extra vakantiegeld is ontstaan, en je hebt het over alle ingrediënten die meespelen om een media-inzet op Out of Home extra aantrekkelijk maken.

Heb je nu een product dat goed in de huiselijke competitie past (denk ook aan eten, drinken, snacken enz.) denk dan ook aan Out of Home om hoog scorende omzetcijfers op de bankrekening te realiseren.

Meer weten?

Bij Y Media Generation werken Out of Home professionals die als geen ander weten hoe de inzet van buitenreclame tot een bijdrage aan de doelstelling kan leiden. Laat ons de bal voor dat doel leggen en trap hem er zelf in. Bereik ons op info@ymediageneration.nl of via het formulier op de contactpagina.