Amsterdam kent veel groot formaat reclamezuilen, denk hierbij aan Billboards, Premiere Billboards, Steigerdoeken, de Veerpont en nog veel meer. Vanaf 1 mei wordt hier een nieuwe optie aan toegevoegd, namelijk: busreclame Amsterdam! Deze opvallende vorm van buitenreclame is niet nieuw in Nederland, maar nu dus wel in Amsterdam.

Het zal gaan om de bussen van GVB die dienstdoen in de regio Amsterdam en dus een garant staan voor een hoog bereik. Vooralsnog is het alleen mogelijk om een compleet bestickerde bus af te nemen. De reclame-uiting is zichtbaar op beide zijkanten en op de achterkant van de bus. Zie hieronder een voorbeeld van een bus die per 1 mei al zichtbaar zal zijn.

Tarieven en perioden

Zoals hierboven vermeld is het alleen mogelijk om de complete bus af te nemen als reclameobject. De campagne periode bedraagt minimaal 52 weken te zijn. Op onderstaande foto zie je een mooi voorbeeld wat betreft de inrichting van een busreclame campagne. Het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk om aan de binnenkant van de bussen te adverteren doormiddel van A3 posters of digitale schermen.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.