Vanaf maandag 29 augustus rijdt de ‘Heel Holland Bakt taart-tram’ van omroep MAX door het centrum van Amsterdam. De tram is niet alleen een opvallende verschijning, maar verspreidt de komende vier weken ook nog eens de allerlekkerste vers gebakken appeltaart geuren.

Wereldprimeur

Y Media Generation mag zich de initiator van dit gebeuren noemen. Met trots, want het betreft hier een wereldprimeur. John van der Burg van Y Media Generation: “Het was natuurlijk al mogelijk om met beeld, zoals video en animaties te werken. En ook geluid is al eerder bij Out of Home toegepast. Geur is echter compleet nieuw, zeker in een mobiele setting zoals het OV. Het wachten is op ‘tast’, technisch is dat overigens ook al mogelijk. Dan zou de laatste ontbrekende zintuigelijke prikkeling ook Out of Home toepasbaar zijn!”

Omroep MAX is hiermee de eerste ter wereld die een geurkanon koppelt aan een operationele tram, om zo een lekkere lucht te verspreiden. Vandaag is de Heel Holland Bakt-taarttram te vinden op lijn 7.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.