Als je echt iets belangrijkst te vertellen hebt kun je dat maar het beste heel hard roepen of heel groot laten zien. Dat ‘groot zien’ moet de gedachte achter de locatiekeuze van dit medium zijn geweest. Op 15 locaties in 3 Nederlandse steden geven zij Out of Home adverteerders de kans om heel groot én heel opvallend uit te pakken. De muren van de allergrootste parkeergarages lenen zich perfect om daar als drager dienst voor te doen.

Een nieuwe hoofdstedelijke primeur

Amsterdam, Den Haag en Rotterdam claimen in eerste instantie de primeur. Aan overige plekken wordt nog gewerkt. De locaties zijn stuk voor stuk ultieme zichtlocaties. Zeker voor de naar parkeergarages zoekende automobilisten. Zij zijn extra gefocust op de plek om hun auto te stallen. Van langsrijdend en zoekend verkeer kunnen de adverteerders dan ook veel verwachten.

Enkele cijfers en slechts een greep uit de vele mogelijkheden: Amsterdam: Arena 75.000 traffic per dag, Q-Park 50.000, Westergasfabriek 75.000. Den Haag: Torengarage 150.000 traffic per dag, City Parking 150.000, Prins Clausplein 200.000. Rotterdam: ‘De Rotterdam’ 150.000 traffic per dag. Etc. etc. Met een rondje ‘parkeergarages’ bereik je in één dag vele miljoenen mensen. De nieuwe Out of Home locaties zullen dan ook zeker een hoge en zeer gewilde positie in de mediaplanning van adverteerders gaan innemen.

We helpen je graag!

We vertellen je graag alles over deze nieuwe locaties voor Out of Home reclame. We hebben van alle parkeergarages de meest zichtbare in kaart gebracht. Door daar selectief te adverteren wordt het rendement van uw campagne extra verhoogt. Neem direct contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.