Spectacular in winkelcentra Utrecht

Voor een campagne van het Oostenrijks Toeristenbureau werd groots uitgepakt. Bezoekers van winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht werden in de gehele maand april getrakteerd op een stukje Oostenrijkse natuur. Van het adembenemende landschap in Karinthië tot de prachtige vergezichten van Voralberg.

Creatieve buitenreclame

Wandelen is een van de meest populaire activiteiten van Nederlandse toeristen. En onder het mom van “als jij niet naar de bergen gaat, brengen wij de bergen naar jou!” probeert het Oostenrijks Toeristenbureau op creatieve wijze mensen enthousiast te maken. Zie hieronder een mooie compilatie.

Naast deze imposante Spectacular werden digitale schermen op Utrecht CS ingezet om naast de regio’s Karinthië, Vorarlberg, Ötztal en de Achensee te presenteren. Uiteindelijk werd de campagne gecomplementeerd met print, online en influencer marketing.

We helpen je graag!

Voor opvallende en creatieve vormen van buitenreclame denken we graag met je mee! Wil je meer informatie over Spectaculars of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar 06 51 34 47 79.

Bron: Exterion