Interactieve Abri

Een goede werelddaad verrichten, terwijl je op de tram of bus wacht? Dat kan tegenwoordig contactloos. De eerste ‘contactloze-betaal- Abri’ verrichtte dankbaar werk als collectebus 2.0 voor Justdiggit, een non-profitorganisatie die zich al jarenlang inzet voor een wereld met meer zuurstof, meer vegetatie en minder uitstoot van CO2.

Geen irritatie

Het gebeurt vaak dat je op straat wordt aangesproken door een wildvreemde met de vraag of je een bijdrage wilt leveren voor een goed doel. Of iemand die thuis tijdens het avondeten aan de deur staat met een vragenlijst waar je u tegen zegt. Ook al is dit voor het goede doel, storend is het vaak wel.

Snel, makkelijk en veilig collecteren

Daarom zocht Justdiggit naar een snellere en vooral makkelijkere manier van doneren. Dit resulteerde in de eerste contactloos-betaal-Abri van Nederland. En wel op het Leidseplein in Amsterdam. Mensen hoefden enkel hun pinpas tegen de Abri te houden, waarna er automatisch €3,12 werd afgeschreven van de rekening.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren of collecteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.

*bron: Outreach