Honderden digitale schermen op A-locaties verfraaien sinds begin dit jaar de Nederlandse winkelstraten. De windowsketch schermen zijn uitstekend geschikt om het winkelend publiek te bereiken. Dankzij de point of sale-locaties –in o.a. Bruna filialen- is het medium perfect in staat aankoopbeslissingen te beïnvloeden.

De mogelijkheden

Door middel van slimme technologieën is het zelfs mogelijk inzicht te krijgen in het kijkgedrag en in de demografische kenmerken van de passanten. Deze informatie is real-time zichtbaar waardoor op ieder moment te zien is hoe een advertentie presteert. De schermen zijn zowel landelijk als zeer regionaal in te zetten. Daarnaast is het mogelijk om naast de schermen in de etalages ook in de winkel te adverteren. Bijvoorbeeld bij de kassa. Dichterbij het aankoopmoment kom je niet!

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.