A0 reclame is een perfecte manier om met je reclame-uiting goed zichtbaar én voordelig aan de weg te timmeren. A0-frames kunnen wij op 15.000 plaatsen in Nederland (al vanaf enkele stuks) inzetten. De frames zijn verspreid over meer dan 50 steden, dus een campagne is ook landelijk inzetbaar.

Bij A0-frames gaat het erom dat uw boodschap goed zichtbaar is voor lopende, fietsende passanten en langsrijdende passanten. Vandaar dat de locaties zich grotendeels manifesteren langs fiets- en wandelpaden en doorgaande routes in stadscentra. Ook stoplichtkasten zijn geliefde objecten. Wetend dat daar vaak even wordt stilgestaan, zodat uw boodschap tijd krijgt om optimaal door de doelgroep opgenomen te worden.

Met een A0 reclame poster geeft u een snelle en efficiënte boost aan een reclamecampagne. De inzetbaarheid is uiterst flexibel en de campagneperiode kan al vanaf één week geboekt worden. Ook met A0-posters kopen wij alleen de allerbeste locaties in.  Op die manier ben je verzekerd van een optimaal rendement van je reclamebudget.

Campagnemogelijkheden

Minimale campagneduur: 1 week
Aanvang campagne op maandag of donderdag
Nationaal, regionaal en lokaal inzetbaar
Niet overal commercieel inzetbaar
Zeer geschikt i.c.m. driehoeksborden

Contact

Wil je meer weten over reclame op A0 formaat of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

    Gerelateerde buitenreclame

    Driehoeksborden

    Mupi’s

    Billboards