A1 frames vind je verspreid over de zes grote steden in Nederland. Bij elkaar zijn er 3500 locaties. Maar u kunt er ook voor kiezen om enkele stuks per plaats in te zetten. A1 posters zijn geliefde reclamemiddelen om tegen lage kosten een groot publiek te bereiken. De A1 frames vindt u alleen in de stadscentra waardoor de zekerheid van een groot publieksbereik gegarandeerd is.

Als u wilt dat er in korte tijd over uw product of dienst gesproken wordt, is de inzet van A1 frames een goede keuze. De frames zijn veelal bevestigd aan elektriciteit kastjes en fleuren daarmee de stadse omgeving op. Omdat zij op ooghoogte van langslopende, -fietsende of -rijdende passanten zijn opgesteld komt uw product telkens perfect in beeld. Met een A1 reclameposter geeft u een snelle, efficiƫnte en uiterst effectieve boost aan een campagne. Wij helpen u graag op weg om alleen de allerbeste locaties uit het aanbod te selecteren.

Campagnemogelijkheden

Minimale campagneduur: 1 week
Aanvang campagne op maandag of donderdag
Nationaal, regionaal en lokaal inzetbaar
Niet overal commercieel inzetbaar
Zeer geschikt i.c.m. driehoeksborden

Contact

Wil je meer weten over reclame op A1 formaat of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

    Gerelateerde buitenreclame

    Driehoeksborden

    Mupi’s

    Billboards