Opvallende buitenreclame via Spectaculars staat garant voor veel bekijks. Reclamemakers zijn het er namelijk roerend over eens; Out of Home behoort tot de meest creatieve reclamevormen. Buitenreclame is voor hen dan ook een ideaal medium om eens flink buiten de reclamekaders te denken. Alles kan in principe, niets is begrensd. Y Media Generation stimuleert het creatieve gedrag van opdrachtgevers (en hun reclamebureaus). Want hoe opvallender de buitenreclame uiting is, hoe beter die in het geheugen van de consument wordt opgeslagen. Een vaststaand feit: eyecatchers blijven hangen, halen vaak de pers en zorgen voor extra publiciteit.

Nieuwe technieken maken juist op creatief gebied steeds meer mogelijk. De techniek daagt als het ware de creatieve geest uit. Denk aan interactie met de passanten, aan Augmented Reality, aan het toevoegen van extra zintuigelijke belevingen zoals geluid, geur, smaak. Denk aan alles wat niet in traditionele belevingen past.

Bij Y Media Generation staan we klaar om u met ‘outstanding creativity’ de mogelijkheden te verkennen. Onmogelijkheden bestaan eenvoudig niet. Ook niet voor uw reclamebureau!

Gerelateerde buitenreclame

Busreclame

Reclamezuilen

Reclamemasten

Contact

Wil je meer weten over opvallende buitenreclame of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050