Adverteren op metrostations in Amsterdam en Rotterdam wordt steeds populairder. Naast hoogst kwalitatieve informatieoverdracht van de adverteerder draagt het medium steeds meer bij aan de decoratieve functie op de omgeving. Daarbij is het nieuwe digitale reclamenetwerk in staat om zich elk moment van de dag aan omgevingsfactoren aan te passen. De grote digitale schermen van elk 86” zijn onderling te koppelen, waardoor een enorme beeldimpact ontstaat.

Adverteerders op deze megaschermen adverteren 100% gericht. Precies op de tijd dat de doelgroep in beeld is wordt de reclame vertoont. Desgewenst in motion, want ‘digital’ biedt alle stills, animatie-, en videomogelijkheden die in de analoge versies slechts droombeelden waren.

Wie 500.000 passanten per dag op een imposante manier wil bereiken, doet er goed aan om digitale Metro Abri-reclame in het mediaplan op te nemen. De mogelijkheden in formaat en beeldgebruik zijn haast onbeperkt. Y Media Generation raadt u dan ook aan om contact op te nemen. Inkoop van deze mediavorm is een specialisme.

Gerelateerde buitenreclame

Metro Abri’s

NS Abri’s (digitaal)

NS Schermen (digitaal)

Contact

Wil je meer weten over digitaal adverteren op metrostations of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

Waarom Y Media Generation?

Er zijn in Nederland honderden aanbieders van buitenreclame. Allemaal vinden ze hun eigen product uniek en de beste oplossing voor jouw communicatie. Wie door de bomen het bos nog ziet mag zich media-expert noemen.

Bij Y Media Generation vind je zo’n expert; wij bezitten zelf geen buitenreclame mediavormen en kunnen je daarom 100% onafhankelijk adviseren. Daarvoor hebben wij de belangrijkste vormen van buitenreclame in beeld gebracht. We beschikken over een media-tool waarmee we je op postcode en/of CBS-gebied adviseren. Hiermee weten we elke doelgroep effectief te bereiken.

We kijken niet alleen naar het aanbod van de exploitanten, maar adviseren uit dat aanbod alleen de allerbeste locaties. Ook nemen wij de media-aankoop voor je uit handen. Daarmee ben je verzekerd van de allerbeste locaties én prijs. Tot slot controleren wij op locatieniveau of de afspraken zijn nagekomen.