Let op: adverteren op NS-stations is vanwege regelgeving tijdelijk niet mogelijk.

Station reclame kan uw campagne een enorme boost geven. Per dag staan zo’n 1,2 miljoen reizigers gemiddeld een minuut of zeven stil op de NS-perrons in Nederland. Terwijl de treinen voorbijrazen doet u ze op zo’n moment een plezier door een digitale still, animatie of video van uw product te tonen (80% stelt deze reclamevorm op prijs). Omdat ook bekend is welke reizigers op welke momenten op welke van de 300 stations op hun trein staan te wachten, kunt u het juiste reclame-tijdmoment zelf bepalen. Een digitale Abri campagne op de NS-stations in Nederland sluit budgetverspilling op die manier grotendeels uit!

De digitale NS Abri’s vertonen uw reclames non-stop 24/7 en 365 dagen per jaar. Uw campagne staat bij de spoorwegen dus nooit stil. Bovendien biedt de digitale Abri mogelijkheden tot directe interactie. Reizigers kunnen ter plaatse via de Abri contact met hun smartphone leggen. De digitale Abri wordt op die manier een verkoopkiosk op het NS-station. Waar vindt u nog een plaats waar 1,2 miljoen passanten zoveel tijd voor uw product nemen?

Laat Y Media Generation de voordelen van een NS-campagne voor u op een rij zetten.

Gerelateerde buitenreclame

Metro Abri’s (digitaal)

NS Abri’s

NS Spreads

Contact

Wil je meer weten over station reclame of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

Waarom Y Media Generation?

Er zijn in Nederland honderden aanbieders van buitenreclame. Allemaal vinden ze hun eigen product uniek en de beste oplossing voor jouw communicatie. Wie door de bomen het bos nog ziet mag zich media-expert noemen.

Bij Y Media Generation vind je zo’n expert; wij bezitten zelf geen buitenreclame mediavormen en kunnen je daarom 100% onafhankelijk adviseren. Daarvoor hebben wij de belangrijkste vormen van buitenreclame in beeld gebracht. We beschikken over een media-tool waarmee we je op postcode en/of CBS-gebied adviseren. Hiermee weten we elke doelgroep effectief te bereiken.

We kijken niet alleen naar het aanbod van de exploitanten, maar adviseren uit dat aanbod alleen de allerbeste locaties. Ook nemen wij de media-aankoop voor je uit handen. Daarmee ben je verzekerd van de allerbeste locaties én prijs. Tot slot controleren wij op locatieniveau of de afspraken zijn nagekomen.