Let op: adverteren op NS-stations is vanwege regelgeving tijdelijk niet mogelijk.

Adverteren op treinstations biedt veel voordelen. Nergens tref je bijvoorbeeld een grotere dynamiek als op de NS-stations. De hele dag door is het een komen en gaan van mensen. Al die 1,2 miljoen reizigers die dagelijks de trein pakken hebben een eigen unieke reden om op reis te gaan. Omdat de samenstelling van de reizigers zo verschillend is, is het totaal voor adverteerders juist interessant. Zeker als je met kennis van Out of Home een media-middelen selectie op de NS-stations kunt toepassen.

NS-stations bieden legio kansen om de doelgroepen te bereiken. Dat kan door te adverteren op de NS-megaschermen in de centrale hallen die iedereen ziet. Of meer gericht door middel van Abri’s op de toegangsroutes. Of juist op de ‘rustpunten’, de perrons zelf. Het maakt nogal wat uit op welke momenten je op de diverse locaties adverteert. Val de gehaaste reiziger niet lastig als hij zijn/haar trein dreigt te missen. Maar neem juist de tijd als de reiziger op het perron op de trein staat te wachten. Zo’n selectie is ons dagelijks werk!

Gerelateerde buitenreclame

Winkelcentrum Schermen (digitaal)

NS Abri’s (digitaal)

Billboards (digitaal)

Contact

Wil je meer weten over digitaal adverteren op treinstations of een offerte aanvragen? Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 0512-583050

Waarom Y Media Generation?

Er zijn in Nederland honderden aanbieders van buitenreclame. Allemaal vinden ze hun eigen product uniek en de beste oplossing voor jouw communicatie. Wie door de bomen het bos nog ziet mag zich media-expert noemen.

Bij Y Media Generation vind je zo’n expert; wij bezitten zelf geen buitenreclame mediavormen en kunnen je daarom 100% onafhankelijk adviseren. Daarvoor hebben wij de belangrijkste vormen van buitenreclame in beeld gebracht. We beschikken over een media-tool waarmee we je op postcode en/of CBS-gebied adviseren. Hiermee weten we elke doelgroep effectief te bereiken.

We kijken niet alleen naar het aanbod van de exploitanten, maar adviseren uit dat aanbod alleen de allerbeste locaties. Ook nemen wij de media-aankoop voor je uit handen. Daarmee ben je verzekerd van de allerbeste locaties én prijs. Tot slot controleren wij op locatieniveau of de afspraken zijn nagekomen.