Media

Scroll naar beneden en kijk hoe wij kunnen helpen je outdoor campagne zo succesvol mogelijk te maken!

Out of Home communicatie

Op het gebied van kwalitatieve en effectieve plaatsing van Out of Home communicatie ben je hier op de juiste plek. Wij zorgen ervoor dat uw campagne enkel op de beste locaties vertoont zal worden, daar waar uw doelgroep zich bevindt. Bij het selecteren van de juiste media zijn we 100% onafhankelijk omdat we zelf geen eigenaar zijn van de objecten. Hierdoor kunnen we de beste combinatie van het totale media aanbod aanbieden. Daarnaast controleren we of uw campagne daadwerkelijk op de geselecteerde locaties hangt. Zo hoef jij je nergens druk om te maken!

Klik hier voor meer

Alle media

Hier vind je alle mogelijkheden op het gebied van Out of Home communicatie. Van Digitale Toiletpanelen tot Billboards en Abri’s tot Busreclame!

Klik hier voor meer

 Specificaties

Elk media type heeft zijn eigen vorm en maat. Ze verschillen van klein tot groot, maar altijd met een maximaal resultaat. We hebben deze specificaties netjes verzameld!

Klik hier voor meer

Begrippenlijst

De Out of Home ‘wereld’ zit boordevol moeilijke woorden, zeker als je hier niet helemaal in thuis bent. Daarom lichten we de meest voorkomende begrippen toe.

Klik hier voor meer

Media viewer

Op deze pagina kun je afbeeldingen van een A0-Frame, Abri, Billboard of NS Spread op een fotorealistische manier in een achtergrond monteren. Probeer het zelf!

Waar

Je bepaalt natuurlijk altijd zelf waar je gaat adverteren, maar zult er zeker goed aan doen ons te laten denken. Variërend van een zeer lokale campagne tot een campagne die in het hele land zichtbaar is. De Profs weten altijd de perfecte match te vinden voor elke lokale, regionale of nationale Out of Home campagne!

Doelgericht

Met behulp van onze grote geografische database weten de we precies elke doelgroep te vinden. Daardoor kunnen we zeer gericht plaatsen, zelfs op enkele tientallen meters nauwkeurig. Denk bijvoorbeeld aan locaties als supermarkten, bioscopen en scholen. Wij weten elke doelgroep effectief te bereiken!

Mediakeuze

De mediakeuze is een belangrijke stap bij de realisatie van een succesvolle campagne. Elk medium heeft namelijk haar plus- en minpunten. Zo bereikt een Billboard voornamelijk automobilisten waar een poster op school uitsluitend op scholieren gericht is. Om tot het optimale resultaat te komen adviseren de we je graag!

Digitalisering

Digitale innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Bestaande analoge reclamedragers worden vervangen door haarscherpe digitale varianten. Maar ook selectief adverteren op basis van tijdstip, weersomstandigheden of actualiteit is niet nieuw meer. Wij zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends.

Top locaties

Zodra we in kaart hebben gebracht welke objecten zich binnen de gewenste regio bevinden, selecteren we alleen de écht goed zichtbare objecten. Dit resulteert in een aanzienlijk hoger bereik dan wanneer er willekeurig wordt ingezet. Door deze manier van werken haal jij dus het maximale uit je budget!

Bereikcijfers

Voorafgaand aan de campagne kunnen de we je voorzien van een betrouwbare indicatie wat betreft bereik en zichtbaarheid. Dit geeft een reëel beeld van het te verwachten resultaat. Na afloop van de campagne ontvang je een campagnerapport met daarin de daadwerkelijke cijfers. Want meten is weten!

Heeft u vragen over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met

John van der Burg  +31 (0)512 58 30 50

of mail!