Free cookie consent management tool by TermsFeed Skip to main content
Monthly Archives

oktober 2017

adverteren op school tenq

Adverteren op school met waterkoelers

By Nieuws

Hoe kun je effectief adverteren op school en hoe bereik je de jongere doelgroep tot 19 jaar? Dat is de vraag waar veel adverteerders tegenwoordig mee worstelen, en niet onterecht. Het zijn namelijk dè nieuwe en toekomstige leiders van onze maatschappij.

Een ‘coole’ manier van adverteren

De Tenq waterkoelers zijn daarom een welkome aanvulling op de al bestaande media. De waterkoelers, die op top plaatsen in scholen verspreid zijn, lenen zich uitstekend om op mee te adverteren op school. Ze zijn voorzien van hypermoderne digitale beeldschermen waarop redactionele content afgewisseld wordt met commercials.

De lengte van de spot is 10 seconden per 1 minuut loop, er kan voor zowel bewegend als statisch beeld worden gekozen. De campagneperiode is flexibel en door de digitale mogelijkheden kun je perfect inspelen op actualiteiten. Ook de duur, tijd en locatie van je campagne bepaal je zelf!

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.

windowsketch scherm

Windowsketch verovert Nederlandse winkelstraten

By Nieuws

Honderden digitale schermen op A-locaties verfraaien sinds begin dit jaar de Nederlandse winkelstraten. De windowsketch schermen zijn uitstekend geschikt om het winkelend publiek te bereiken. Dankzij de point of sale-locaties –in o.a. Bruna filialen- is het medium perfect in staat aankoopbeslissingen te beïnvloeden.

De mogelijkheden

Door middel van slimme technologieën is het zelfs mogelijk inzicht te krijgen in het kijkgedrag en in de demografische kenmerken van de passanten. Deze informatie is real-time zichtbaar waardoor op ieder moment te zien is hoe een advertentie presteert. De schermen zijn zowel landelijk als zeer regionaal in te zetten. Daarnaast is het mogelijk om naast de schermen in de etalages ook in de winkel te adverteren. Bijvoorbeeld bij de kassa. Dichterbij het aankoopmoment kom je niet!

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.