Free cookie consent management tool by TermsFeed Skip to main content
Monthly Archives

augustus 2018

Boek je wintercampagne op tijd!

By Niet tonen op homepage

We beleven dit jaar een zeer hete zomer, en dat dit niet alleen voor het weer geldt bewijst Out-of-Home communicatie. Daar waar buiten de temperatuur aardig begint te dalen is dit niet het geval wat betreft de vraag naar Buitenreclame. Dit betekent dat bepaalde media –en dus ook locaties- vol beginnen te raken.

Wintermaanden

Het ligt in de lijn der verwachting dat net als de zomer-, ook de wintermaanden erg druk gaan worden. Daarom adviseren we om niet te lang te wachten met het boeken van een eventuele campagne. Dit zorgt er niet alleen voor dat wij de absolute A-locaties kunnen inboeken, maar ook ben je goedkoper uit dan wanneer je last-minute een campagne boekt.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie wat betreft prijzen en/of beschikbaarheid? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.

Digitale abri Amsterdam centraal

Digital Out-of-Home bereikt Young Millennials als geen ander

By Innovatie, Nieuws

Young Millennials is een moeilijk te bereiken doelgroep. Dat was al zo, en dat is het nu nog steeds. Of toch niet? Samsung zegt –op basis van onderzoek- een antwoord te hebben op dit lastige vraagstuk: Digital-Out-of-Home!

Lastige doelgroep

Young Millennials zijn geboren tussen 1980 en 2000 en zijn opgegroeid in de digitale revolutie. Ze kijken steeds minder lineaire televisie, lezen geen folders en hoewel deze doelgroep voornamelijk online zit, weerhouden ze zich doormiddel van adblockers van online advertenties. Het is dus niet gemakkelijk om de aandacht te krijgen van deze moeilijke doelgroep. Daarom vragen adverteerders zich af hoe ze Young Millennials wél kunnen bereiken.

Digital Out-of-Home (DOOH) is zowel stand-alone als additioneel een van de antwoorden. Verschillende onderzoeken tonen inmiddels aan dat DOOH een waardevolle en onmisbare toevoeging is in het bereiken van Young Millennials. De doelgroep bevindt zich buiten, daar waar (Digital) Out-of-Home veelvuldig aanwezig is. Onder andere op NS-stations, waar 55% van de frequente treinreiziger tussen de 18 en 34 jaar oud is.

We helpen je graag!

Y Media Generation weet –zoals onze naam al een beetje verklapt- als geen ander deze ‘generatie Y’ doeltreffend te bereiken. Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.

Digital Out of Home Stadhouderskade

De Avenue brengt Buitenreclame naar een hoger niveau

By Innovatie, Nieuws

Het allereerste digitale full HD portrait display van Nederland is een feit. Met zijn indrukwekkende formaat en toplocatie nabij het Leidseplein in Amsterdam is ‘de Avenue’ een heuse blikvanger. Het object is zowel voor voetgangers, fietsers als automobilisten uitstekend zichtbaar en ziet er ook nog eens fantastisch uit!

Realtime communicatie

Het rechtopstaande object heeft een dubbelzijdig LED display van de allerbeste beeldkwaliteit. Alhoewel De Avenue een stuk groter is, heeft het wel dezelfde beeldverhouding als een Digitale Mupi. Zo is het dus makkelijk een campagne op te schalen naar dit imposante formaat.

De komst van ‘de Avenue’ op deze strategische locatie aan de Stadhouderskade biedt adverteerders Realtime communicatie op groot formaat. Zo kunnen inwoners van Amsterdam worden bereikt met actuele en relevante informatie. Maar kan ook een campagne ieder moment naar smaak worden aangepast. Vooralsnog gaat het om slechts 1 object, maar ook in Den Haag zal de Avenue in de loop van dit jaar zijn intrede doen.

We helpen je graag!

De Avenue staat inmiddels live op onze website. Wil je toch meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.