Free cookie consent management tool by TermsFeed Skip to main content
Monthly Archives

september 2018

Sommige dingen moet je groot zien. Heel groot!

By Nieuws

Als je echt iets belangrijkst te vertellen hebt kun je dat maar het beste heel hard roepen of heel groot laten zien. Dat ‘groot zien’ moet de gedachte achter de locatiekeuze van dit medium zijn geweest. Op 15 locaties in 3 Nederlandse steden geven zij Out of Home adverteerders de kans om heel groot én heel opvallend uit te pakken. De muren van de allergrootste parkeergarages lenen zich perfect om daar als drager dienst voor te doen.

Een nieuwe hoofdstedelijke primeur

Amsterdam, Den Haag en Rotterdam claimen in eerste instantie de primeur. Aan overige plekken wordt nog gewerkt. De locaties zijn stuk voor stuk ultieme zichtlocaties. Zeker voor de naar parkeergarages zoekende automobilisten. Zij zijn extra gefocust op de plek om hun auto te stallen. Van langsrijdend en zoekend verkeer kunnen de adverteerders dan ook veel verwachten.

Enkele cijfers en slechts een greep uit de vele mogelijkheden: Amsterdam: Arena 75.000 traffic per dag, Q-Park 50.000, Westergasfabriek 75.000. Den Haag: Torengarage 150.000 traffic per dag, City Parking 150.000, Prins Clausplein 200.000. Rotterdam: ‘De Rotterdam’ 150.000 traffic per dag. Etc. etc. Met een rondje ‘parkeergarages’ bereik je in één dag vele miljoenen mensen. De nieuwe Out of Home locaties zullen dan ook zeker een hoge en zeer gewilde positie in de mediaplanning van adverteerders gaan innemen.

We helpen je graag!

We vertellen je graag alles over deze nieuwe locaties voor Out of Home reclame. We hebben van alle parkeergarages de meest zichtbare in kaart gebracht. Door daar selectief te adverteren wordt het rendement van uw campagne extra verhoogt. Neem direct contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.

Interactieve Abri

Steun het goede doel terwijl je op de tram wacht

By Innovatie, Nieuws

Een goede werelddaad verrichten, terwijl je op de tram of bus wacht? Dat kan tegenwoordig contactloos. De eerste ‘contactloze-betaal- Abri’ verrichtte dankbaar werk als collectebus 2.0 voor Justdiggit, een non-profitorganisatie die zich al jarenlang inzet voor een wereld met meer zuurstof, meer vegetatie en minder uitstoot van CO2.

Geen irritatie

Het gebeurt vaak dat je op straat wordt aangesproken door een wildvreemde met de vraag of je een bijdrage wilt leveren voor een goed doel. Of iemand die thuis tijdens het avondeten aan de deur staat met een vragenlijst waar je u tegen zegt. Ook al is dit voor het goede doel, storend is het vaak wel.

Snel, makkelijk en veilig collecteren

Daarom zocht Justdiggit naar een snellere en vooral makkelijkere manier van doneren. Dit resulteerde in de eerste contactloos-betaal-Abri van Nederland. En wel op het Leidseplein in Amsterdam. Mensen hoefden enkel hun pinpas tegen de Abri te houden, waarna er automatisch €3,12 werd afgeschreven van de rekening.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren of collecteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.

*bron: Outreach

Digitale buitenreclame langs de snelweg

Out of Home verdient beter

By Nieuws

Grote media zoals Print & televisie hebben het steeds lastiger om bereik te genereren. Dit komt enerzijds door een verandering van het lees- en kijkgedrag. Maar ook doordat mensen tegenwoordig veel meer onderweg zijn. Hier profiteert (digital) Out of Home optimaal van.

Online en Out of Home; de perfecte combinatie

Ieder medium heeft beperkingen, zo zien we dat via social media doelgroepen vaak te zien en lezen krijgen wat ze willen zien. Met andere woorden: er wordt aangeboden wat ze al leuk vinden. Dit betekent dat je als merk geen nieuwe klant bereikt. En dat is precies waar (Digital) Out of Home aan bod komt.

Een goed voorbeeld hiervan was de campagne die het Holland Heineken House vertoonde tijdens de Olympische Winterspelen in Korea. Met inhakers op social media werd op een ludieke manier ingespeeld op de prestaties van de Nederlandse sporters. Maar dit werd vaak alleen gezien door mensen die iets met Heineken, sport of NOC*NSF hadden. Vervolgens is deze campagne ook één op één via DOOH ingezet. Hierdoor werden ineens ook consumenten bereikt die doormiddel van social niet bereikt werden.

Top of mind

Ondanks dat de bereikcijfers het tegendeel bewijzen, is Out of Home nog steeds niet top of mind. Terwijl het medium zich er uitstekend voor leent. Zoals we eerder al melden bereikt OoH bijvoorbeeld jongvolwassenen, ook wel Young Millennials, waar andere media dat nalaten. Daarom verdient (Digital) Out of Home zonder twijfel een prominentere rol.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.

*bron: marketingtribune